Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Ustril
La Redoute Interieurs

Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Ustril

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Χαλί σε στυλ berber, Ustril.
Χαλί σε στυλ berber, Ustril.
από 140,00€ -20%
112,00€

Περιγραφή


Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Ustril - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350256115 / GKM129

Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber Ustril. Ένα εξαιρετικά απαλό χαλάκι κρεβατιού, εμπνευσμένο από τα χειροποίητα χαλιά. Άριστης ποιότητας, το χαλάκι κρεβατιού Ustril έχει ιδιαίτερα ανθεκτικά χρώματα. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.

Περιγραφή:
 - Από πολυπροπυλένιο, 2400 g/m2
 - Γεωμετρικά μοτίβα

Ποιότητα
 - Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό με όψη που μοιάζει με αυτή ενός μάλλινου χαλιού. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στις φθορές, τους λεκέδες και την υγρασία.

Διαστάσεις
 - Φάρδος 60 x μήκος 110 εκ.
 - Πάχος: 3,5 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Χρώματα: Πολυχρωμο
Μεγέθη: 
Χαλάκι κρεβατιού σε στυλ berber, Ustril

Δείτε Επίσης