Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 211 1893 888
Κουπόνι: *ΔΩΡΟ* ΚΕΡΔΙΣΕ έως 100€
La Redoute Interieurs

Στρογγυλό χαλί σε στυλ berber, Afaw

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Στρογγυλό χαλί σε στυλ berber, Afaw - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350233949

Απόλυτα στρογγυλό και άνετο. Εμπνευσμένο από τα χειροποίητα χαλιά της βερβερικής παράδοσης, το χαλί Afaw ταιριάζει σε μοντέρνους και πρωτότυπους εσωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται στο Βέλγιο.
Περιγραφή:
 - Από πολυπροπυλένιο, 2500 g/m2
 - Πάχος: 3,5 εκ.

Ποιότητα:
 - Το πολυπροπυλένιο είναι ένα συνθετικό υλικό που μοιάζει οπτικά στο μαλλί. Με εύκολη συντήρηση, το χαλί από πολυπροπυλένιο είναι ανθεκτικό στη φθορά, στους λεκέδες και στην υγρασία.

Διαστάσεις
 - Διάμετρος: 120 εκ.
 - Διάμετρος: 160 εκ.
 - Διάμετρος: 200 εκ.

Υπεύθυνη επιλογή
 - Επιλέξτε ένα προϊόν με την ετικέτα «STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH», σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε, αλλά σημαίνει ότι επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.
 - Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.


Χρώματα: Εκρου
Μεγέθη: 
Στρογγυλό χαλί σε στυλ berber, Afaw

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand