Στρώμα παλέτας για εξωτερικό χώρο, Samara
La Redoute Interieurs

Στρώμα παλέτας για εξωτερικό χώρο, Samara

Περιγραφή προϊόντος
Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Μαξιλάρι εξωτερικού χώρου, Samara
Μαξιλάρι εξωτερικού χώρου, Samara
30,00€ -20%
24,00€

Περιγραφή


Στρώμα παλέτας για εξωτερικό χώρο, Samara - La Redoute Interieurs

Κωδικός προϊόντος: 350261689 / GKR940


Το στρώμα δαπέδου ή παλέτας εξωτερικού χώρου Samara σας προσκαλεί στη χαλάρωση. Θα βρει τη θέση του στον κήπο, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι. Ένα προϊόν υπεύθυνης παραγωγής που κατασκευάζεται στην Ευρώπη.
Περιγραφή
- Κάλυμμα: 70% βαμβάκι, 30% πολυέστερ (ανακυκλωμένα), με πιστοποίηση GRS100*
- Γέμισμα: 80% πολυουρεθάνη, 20% πολυέστερ
- Αδιάβροχη επεξεργασία με πιστοποίηση GRS100*
- Επεξεργασία για προστασία από τις ακτίνες UV με πιστοποίηση GRS100*
* Ύφασμα με ετικέτα GRS: εγγυημένη σύνθεση από ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση, με μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος και κοινωνική υπευθυνότητα. Καλό για τον πλανήτη.

Διαστάσεις
- Πλάτος: 80 εκ.
- Μήκος: 120 εκ.
- Πάχος: 10 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους. - Επιλέγοντας προϊόντα από ανακυκλωμένο βαμβάκι, προστατεύετε το περιβάλλον. Για 2 λόγους: 1/ Όσο περισσότερο ανακυκλώνουμε, τόσο λιγότερο καταναλώνουμε πρώτες ύλες, συμβάλλοντας στη διατήρηση των πόρων. 2/ Μειώνουμε τα απόβλητα μέσω της μετατροπής τους σε νέους πόρους και υλικά. Ένας πραγματικά ηθικός κύκλος κατανάλωσης. - Επιλέγοντας προϊόντα από ανακυκλωμένο πολυέστερ, προστατεύετε το περιβάλλον. Για 2 λόγους: 1/ Όσο περισσότερο ανακυκλώνουμε, τόσο λιγότερο καταναλώνουμε πρώτες ύλες, συμβάλλοντας στη διατήρηση των πόρων. 2/ Μειώνουμε τα απόβλητα μέσω της μετατροπής τους σε νέους πόρους και υλικά. Ένας πραγματικά ηθικός κύκλος κατανάλωσης. - Η δημιουργική ανακύκλωση ή upcycling είναι μια διαδικασία ανώτερη της ανακύκλωσης που στόχο έχει όχι μόνο την επαναχρησιμοποίηση των αποβλήτων, αλλά την επεξεργασία αντικειμένων ή προϊόντων για τη δημιουργία νέων, υψηλότερης ποιότητας. Επινοώντας ένα νέο προϊόν αλλάζοντας την πρώτη του χρήση, δίνουμε αξία στο αντικείμενο χωρίς να υποβαθμίζουμε το υλικό. Έξυπνο! - Επιλέγοντας ένα προϊόν με την ετικέτα "STANDARD 100 by OEKO-TEX®" (σίγουρα μια πολύ τεχνική περιγραφή που μπορεί να μην καταλαβαίνετε), επιλέγετε ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Μια ανεξάρτητη και διεθνής πιστοποίηση αναφοράς που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών. Με γνώμονα την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.


Χρώματα: Γραφιτης, Κοκκινο, Πρασινο
Μεγέθη: 
Στρώμα παλέτας για εξωτερικό χώρο, Samara

Δείτε Επίσης