Επικοινωνήστε μαζί μας 211 1893 888
AM.PM

Σετ 4 κεραμικά πιάτα γλυκού, Gandra

Από 0,00€ / μήνα σε 0 άτοκες δόσεις

Συνδύασέ το

Περιγραφή

Σετ 4 κεραμικά πιάτα γλυκού, Gandra - AM.PM

Κωδικός προϊόντος: 350229192 / GJJ967

Επίπεδα, με ελαφρώς υπερυψωμένη περίμετρο, σε μπεζ-ροζ απόχρωση, τα πιάτα Gandra είναι φτιαγμένα από πηλό με εφυάλωση και έχουν αυθεντικό στυλ. Δουλεμένα στο χέρι από Πορτογάλους τεχνίτες, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.Κατασκευάζονται στην Πορτογαλία.

Περιγραφή
- Κεραμικά με εφυάλωση, το χρώμα μπορεί να διαφέρει από το ένα προϊόν στο άλλο

Συντήρηση
- Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων και το φούρνο μικροκυμάτων

Ποιότητα
- Με λιτές και αρμονικές γραμμές, τα κεραμικά πιάτα με εφυάλωση έχουν σχεδίαση με ελαφρώς ακανόνιστες καμπύλες για εντυπωσιακή όψη. Με υφή που ταλαντεύεται ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερή, και με αντανακλάσεις που παίζουν με το φως.
- Κατασκευάζονται στο χέρι στην Πορτογαλία
- Δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και ποιότητα είναι οι αξίες της πορτογαλικής οικογενειακής επιχείρησης που δραστηριοποιείται με πάθος στην κεραμική γενιές ολόκληρες από το 1886.
- Τα κεραμικά προϊόντα τους κατασκευάζονται στο χέρι από τον ίδιο τον τεχνίτη που δίνει μεγάλη σημασία στη φροντίδα της πρώτης ύλης. Ο πηλός προέρχεται από το χώμα της ευρύτερης περιοχής, μόλις 10 χιλιόμετρα από τον τόπο κατασκευής τους.
- Η φύση είναι η κύρια πηγή έμπνευσης για τα χρώματα των προϊόντων και ορισμένα υαλώματα είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας. Το αντιδραστικό σμάλτο δημιουργεί έναν ιδιαίτερο χρωματισμό, με ελαφριές αποχρώσεις που δίνουν σε κάθε μοντέλο αυθεντική όψη και μια μοναδικότητα.

Διαστάσεις
- Διάμετρος: 22 εκ.
- Ύψος: 2,5 εκ.

Προϊόν υπεύθυνης παραγωγής
- Επιλέγοντας ένα προϊόν ευρωπαϊκής κατασκευής, καταναλώνετε ένα προϊόν με μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω της μικρότερης απόστασης από τον καταναλωτή. Ωφέλιμο τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους.


Διαστάσεις και βάρος συσκευασίας:
1 δέμα
- Μ32 x Υ16 x Β32 εκ. - 3,5 kg

Χρώματα: Sandy pink, Garnet pink
Μεγέθη: 
Σετ 4 κεραμικά πιάτα γλυκού, Gandra

Δείτε Επίσης

Search for an item, category or brand