Article image

Συρταριέρα: Tips για να επιλέξεις την καλύτερη για κάθε δωμάτιο

writer_name
10/08/2023

Βρες την κατάλληλη συρταριέρα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου, μόνο στη La Redoute. Δες μεγάλη ποικιλία από συρταριέρες και κάνε δική σου αυτή που επιθυμείς!  

Τα έπιπλα αποθήκευσης είναι απαραίτητα, καθώς μας δίνουν την ευκαιρία να τακτοποιήσουμε τα πραγματά μας όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στο σπίτι. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν αρκετές ντουλάπες σε ένα σπίτι, όλο και κάπου θα καταφέρουμε να βρούμε χώρο για κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο έπιπλο. Το αποτέλεσμα είναι ότι το σπίτι θα δείχνει πολύ πιο τακτοποιημένο και καθαρό. Ένα από τα πιο δημοφιλή και πρακτικά έπιπλα για αποθήκευση, είναι η συρταριέρα.

συρταριέρα

Οι συρταριέρεςμπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, αρκεί να ταιριάζουν και με τα υπόλοιπα έπιπλα. Εξετάζοντας το που μπορείς να τις τοποθετήσεις και τις ανάγκες αποθήκευσής σου, μπορείς να κάνεις την κατάλληλη αγορά. Στη La Redoute, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε συρταριέρες, αλλά και έπιπλα για όλα τα δωμάτια του σπιτιού και όχι μόνο. 

Tips για να επιλέξεις την καλύτερη συρταριέρα για κάθε δωμάτιο:

Χωλ

Σε αρκετά σπίτια ενδέχεται να υπάρχει κάποιο χωλ στην είσοδο. Σε άλλα, πάλι, ο χώρος υποδοχής συνδέεται άμεσα με το σαλόνι και την τραπεζαρία. Όπως κι αν είναι το σπίτι σου, η είσοδος, μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό χώρο αποθήκευσης. Μάλιστα, επειδή ίσως βγάζεις τα παπούτσια σου, μια παπουτσοθήκη είναι απαραίτητη, όπως και ένας πάγκος εισόδου, η μια συρταριέρα. Εκτός από το γεγονός ότι θα έχεις τη δυνατότητα να βάζεις μέσα ρούχα, αξεσουάρ, ή και οτιδήποτε άλλο, μπορείς να ακουμπάς τα κλειδιά σου πάνω και να την διακοσμήσεις ανάλογα.

πάγκος εισόδου

Υπνοδωμάτιο

Το πιο συνυφασμένο σημείο του σπιτιού με την συρταριέρα, είναι το υπνοδωμάτιο. Έιτε έχεις κάποιον χωριστό χώρο- βεστιάριο, είτε όχι, η συρταριέρα θα σου λύσει τα χέρια. Οι συρταριέρες υπνοδωματίου, συμπληρώνουν τον χώρο που δεν έχουμε στη ντουλάπα μας.

Σε περίπτωση που υπάρχει χώρος, μπορείς να επιλέξεις μια συρταριέρα με βαθιά συρτάρια, ώστε να χωράει ακόμα και τα σεντόνια ή τις πετσέτες σου. Υπάρχουν, επίσης, από πιο μικρές με δύο ή τρια συρτάρια, για παράδειγμα, ως και πιο μεγάλες που μπορεί να έχιυν ακόμα και επτά.

Η συρταριέρα υπνοδωματίου, μπορεί να έχει ακόμα και ενσωματωμένο καθρέφτη και να χρησιμοποιείται ακόμα και ως μπουντουάρ.

συρταριέρα υπνοδωματίου

Παιδικό Δωμάτιο

Επειδή πρώτα απ’ όλα πρέπει να βλέπεις τι έχεις πιο πολύ ανάγκη, μια συρταριέρα δωματίου ίσως είναι ακόμα πιο αναγκαία όταν έχεις παιδί. Όταν έρχεται ένα παιδί στην οικογένεια, συνήθως έχουμε τις ντουλάπες μας και ενδέχεται να μη χωράνε πολλά ακόμη. Έτσι, έρχεται να μας δώσει τον exrtra χώρο ειδικά για τους πρώτους μήνες. Εκτός από τα φορμάκια και τα σεντόνια του μωρού, μπορείς να τοποθετήσεις και πάνω της την αλλαξιέρα.

αλαξιέρα

Σε περίπτωση που το δωμάτιο είναι πολύ μικρό, θα πρέπει οπωσδήποτε να μετρήσεις τον χώρο που σου μένει και να αγοράσεις ενδεχομένως μια συρταριέρα στενή.

Μπάνιο & Κουζίνα

Για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού που χρειάζεσαι ειδικούς χώρους αποθήκευσης, όπως είναι το μπάνιο και η κουζίνα, υπάρχουν επιλογές. Αν δεν έχεις πολύ χώρο για τα καλλυντικά σου, μια συρταριέρα μπάνιου, μπορεί να είναι η λύση. Αρκεί, φυσικά, να χωράει και να μην είναι κοντα στη μπανιέρα σου, γιατί θα χαλάσει πιο γρήγορα.

έπιπλο μπάνιου

Επειδή μπορεί να μη βρεις συρταριέρες κουζίνας, λύσεις υπάρχουν για να αποθηκεύσεις έξτρα σκεύη, πιάτα και ποτήρια. Ειδικά αν η κουζίνα είναι ανοιχτή και συνδεδεμένη με το σαλόνι, ένα έπιπλο με συρτάρια, θα «δέσει» τους δύο χώρους.

Γραφείο

Στο γραφείο του σπιτιού, ή το γραφείο σου, μια συρταριέρα ψηλή, μπορεί να χωρέσει πάρα πολλά χαρτιά, έγγραφα και ο,τι άλλο θέλεις. Οι συρταριέρες γραφείου, συνήθως είναι φτιαγμένες ώστε να χωράνε και κάτω από το γραφείο.

ραφιέρα γραφείου

Ωστόσο, μια συρταριέρα γραφείου, μπορεί να είναι και πιο μεγάλη, ώστε να στέκεται μόνη της στον χώρο. Μάλιστα, μπορείς να τοποθετήσεις και συσκευές πάνω της, όπως τον εκτυπωτή.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα