Article image

Κρεμάστρα τοίχου: Βρες πρακτικές ιδέες για να βάλεις σε τάξη τα ρούχα σου

writer_name
11/10/2023

Tο σπίτι εκτός από όμορφο, πρέπει να είναι και πρακτικό. Βρες κρεμάστρες τοίχου και πορτ μαντώ, για να βάλεις σε τάξη τα ρούχα σου, μόνο στη La Redoute! 

Όπως έχουμε ξαναπεί, το σπίτι εκτός από όμορφο, πρέπει να είναι και πρακτικό. Η αισθητική και η εμφάνιση, σίγουρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση ενός σπιτιού. Άλλωστε, κάθε φορά που επιστρέφουμε, θέλουμε να νιώθουμε αυτή τη θαλπωρή και την ηρεμία. Επιπλέον, μας κάνει να χαμογελάμε και να αισθανόμαστε ξεκούραση. Ειδικότερα, όταν είναι όλα τακτοποιημένα.

Στη La Redoute, πάντα βρίσκεις αυτά που αναζητάς, σε πάρα πολύ μεγάλη ποικιλία. Είτε θέλεις έπιπλα, είτε διακοσμητικά, αλλά και λευκά είδη, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Πώς θα βάλεις σε τάξη τα ρούχα σου με τις κρεμάστρες τοίχου:

Δες σε ποιο δωμάτιο θα την τοποθετήσεις

Είσοδος

Η κρεμάστρα τοίχου, είναι πραγματικά ο πιο πρακτικός και οικονομικός τρόπος να βάλεις σε τάξη τα ρούχα σου και όχι μόνο. Σε ποιο δωμάτιο την έχεις ανάγκη; Μια πολύ συνηθισμένη τοποθεσία της, είναι κοντά στην είσοδο του σπιτιού. Τα έπιπλα αποθήκευσης, είναι αναγακαία σε ένα χωλ, ειδικά αν είναι χωριστό δωμάτιο στο σπίτι. Άλλωστε, πολύ συχνά τοποθετούμε εκεί και τα παπούτσια μας. Σε περίπτωση  που δεν έχεις χώρο για καλόγερους & ράγες ρούχων, τότε τοποθέτησε μια κρεμάστρα στον τοίχο δίπλα στην πόρτα του σπιτιού. Κάθε φορά που θα μπαίνεις, θα βάζεις εκεί το πανωφόρι σου. Ωστόσο, θα πρέπει να σιγουρευτείς για το βάρος που σηκώνουν πρώτα. Υπάρχει και κρεμάστρα κλειδιών, ώστε να έχεις τακτοποιημένα τα κλειδιά εκτός από τα ρούχα.

καλόγερος

Υπνοδωμάτια

Στο υπνοδωμάτιο, είναι πολύ βοηθητική, επίσης, καθώς σου γλιτώνουν χώρο. Οι ρόμπες, αλλά και τα ρούχα σου, θα φαίνονται πολύ πιο τακτοποιημένα αν τα κρεμάσεις, παρά αν τα αφήσεις να στοιβάζονται στην καρέκλα. Για ένα μίνιμαλ χώρο, επίλεξε κρεμάστρα τοίχου μοντέρνα.

κρεμάστρα υπνοδωματίου

Μια από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες είναι το παιδικό δωμάτιο. Εκεί, ενδέχεται να χρειαστείς και πάνω από μια. Ακόμα και όταν είναι μηνών το παιδί, θα χρειαστεί κρεμάσεις μπουρνούζια και πιτζαμάκια. Η παιδική κρεμάστρα τοίχου, είναι πιο fun και χρωματιστή ώστε να ταιριάζει και με την διακόσμηση.

παιδική κρεμάστρα τοίχου

Ακόμα μια ωραία ιδέα είναι και η κρεμάστρα τοίχου δέντρο, που δεν πιάνει χώρο, καθώς είναι κάθετη και όχι οριζόντια. 

Μπάνιο

Στο μπάνιο, οι κρεμάστρες ποτέ δεν είναι αρκετές. Εκτός από τις πετσέτες, ίσως χρειαστεί να τοποθετήσεις και κάποιο επιπλέον μπουρνούζι. Αν δεν έχεις χώρο, υπάρχουν μεμονωμένες, ώστε να τοποθετήσεις όσες θέση. Ακόμη, οι κρεμάστρες που τοποθετούνται πίσω από την πόρτα, είναι η λύση ώστε να μην χαλάσεις τα πλακάκια σε ένα νοικιασμένο σπίτι.

Κουζίνα

Όσο μικρότερο είναι ένα δωμάτιο και όσο λιγότερος ο χώρος, τόσο πιο δημιουργικοί μπορούμε να γίνουμε. Η κουζίνα, ειδικά αν είναι μαζί με το σαλόνι, πρέπει να είναι πολύ τακτοποιημένη. Ποιος είναι ο τρόπος; Τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά. Μια ξύλινη κρεμάστρα τοίχου είναι όμορφη, συνδυάζεται με τα ντουλάπια, αλλά χωράει και τις πετσέτες που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

ξύλινη κρεμάστρα τοίχου

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα