Article image

Γωνιακός Καναπές: Αγόρασε αυτόν που ταιριάζει στον χώρο σου!

writer_name
22/11/2023

Η αγορά των επίπλων για ένα σπίτι είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Βρες ποιον γωνιακό καναπέ να αγοράσεις που να ταιριάζει στο χώρο σου στη La Redoute! 

Η αγορά των επίπλων είναι αρκετά πιο δύσκολη και χρονοβόρα από αυτή των διακοσμητικών. Αρχικά, το budget που απαιτείται είναι πολύ μεγαλύτερο (συνήθως) από τα είδη διακόσμησης. Επομένως, σε συνδυασμό και με τις ηλεκτρικές συσκευές, χρειάζεται αρκετή έρευνα, ώστε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Επομένως, μη σε ανησυχεί και μην βιαστείς να κάνεις κάποια επιλογή που ίσως και να μετανιώσεις. Στη La Redoute, η ποικιλία σε έπιπλα και διακοσμητικά είναι μεγάλη. Ωστόσο, αν αναζητάς γωνιακό καναπέ, θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τον καλύτερο για σένα.

gwniakos kanapes

Πώς θα επιλέξεις τον κατάλληλο γωνιακό καναπέ για τον χώρο σου:

Πάρε τα σωστά μέτρα

Το νούμερο ένα βήμα για ο,τι έχει να κάνει με το σπίτι σου, είναι το μέτρο. Ο χώρος που θα τοποθετηθεί ο γωνιακός καναπές, θα πρέπει να έχει αποφασιστεί από πριν. Μέτρα το σημείο που θέλεις να μπει και εξέτασε οπωσδήποτε αν χωράει η γωνία από τη μεριά που την θέλεις.

gwniakos kanapes apo veloudo

Βρες την σωστή απόσταση από την τηλεόραση και τα υπόλοιπα έπιπλα και αν δεν είσαι σίγουρη πώς θα τον τοποθετήσεις, ένα κόλπο είναι να κολλήσεις χαρτοταινία κάτω με τις διαστάσεις του καναπέ, ώστε να δεις πόσο χώρο πιάνει. Ένας τριθέσιος ή διθέσιος καναπές, έχουν διαφορά σίγουρα στο σαλόνι σου. Σε ένα σαλόνι όχι τόσο άνετο, ταιριάζει ένας μικρός γωνιακός καναπές, ώστε να δημιουργηθεί μια cozy γωνιά.

Εξέτασε το budget

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το ποσό που θα δώσεις είναι πολύ σημαντικό. Ο καναπές απαιτεί περισσότερα χρήματα από άλλα μικροέπιπλα και η γκάμα των τιμών είναι μεγάλη. Το καλύτερο είναι να δεις τι διαθέτεις, αλλά και να δώσεις το κάτι παραπάνω για να πάρεις αυτό που θέλεις. Κατά μέσο όρο, ο καναπές αποτελεί ένα statement για το σαλόνι και τον κρατάς αρκετά χρόνια.

Επίλεξε τη χρήση

Ποιο είναι το δωμάτιο που θα τον τοποθετήσεις; Πρόκειται για το σαλόνι, κάποιο extra καθιστικό, ή μήπως κάποιο γραφείο; Έτσι θα καταλάβεις πόσο άνετος θες να είναι, καθώς μπορεί να τον χρησιμοποιείς από ελάχιστα μέχρι όλη την ημέρα. Ακόμη, ένας γωνιακός καναπές κρεβάτι, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση για extra κρεβάτια στο σπίτι. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο σαλόνι, είτε σε κάποιο extra δωμάτιο για φιλοξενούμενους.

Ταίριαξέ τον με τη διακόσμηση

Η διακόσμηση, όπως πάντα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια τέτοια αγορά. Δες τα χρώματα που έχει το σαλόνι σου και κινήσου αναλόγως. Επιπλέον, τα υφάσματα είναι τόσα πολλά που μπορεί να μπερδευτείς. Αν πρόκειται για πιο καλοκαιρινό σπίτι, ένας καναπές με λινό κάλυμμα είναι ταιριαστός. Από την άλλη, είναι πολύ μεγάλη τάση και η μπουκλέ ταπετσαρία. Φέτος, θα δεις πολύ ξανά και καναπέ από βελούδο. Μην ανησυχείς για το πόσο δεσμευτικό είναι το χρώμα και το ύφασμα, αφού είναι κάτι που όταν το βαρεθείς, μπορείς να το αλλάξεις. Υπάρχουν τα κατάλληλα καλύμματα και ταπετσαρίες, για κάθε έπιπλο του σπιτιού σου. 

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα