Article image

Τα γυναικεία μπουφάν που θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα

writer_name
18/01/2024

Δες όλες τις τάσεις στα γυναικεία μπουφάν και αγόρασε αυτό που σου ταιριάζει μόνο στη La Redoute.

Ο Χειμώνας έκανε την εμφάνισή του δυναμικά. Οι θερμοκρασίες πέφτουν και τα ταξίδια σε χιονισμένους προορισμούς δε μένουν μόνο στα σχέδια, αλλά γίνονται πράξη. Οι βόλτες στα χιόνια, τα κρύα πρωινά με ήλιο στην πόλη και οι βραδινές έξοδοι, χρειάζονται τα κατάλληλα outfits. Οι απαραίτητες αγορές της εποχής είναι τα ρούχα που μας κρατούν ζεστές και άνετες. Στη La Redoute, θα βρεις ο,τι χρειάζεσαι από γυναικεία ρούχαπλεκτά, μέχρι και παλτό

Παλτό από μαλλί

Οι επιλογές σε γυναικεία μπουφάν είναι αρκετές, τα κομμάτια είναι διαχρονικά και φοριούνται από όλες τις ηλικίες. Σημαντικό είναι να «χτίσεις» μια γκαρνταρόμπα που θα σε βολεύει, θα συνδυάζονται μεταξύ τους τα κομμάτια και θα φοριούνται όσο περισσότερο δυνατόν. Ανάλογα με το που βρίσκεσαι ή πρόκειται να ταξιδέψεις, επίλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου. Σημείωσε τι χρώματα έχουν τα ρούχα σου και βρες αυτό που θα εναρμονιστεί με τα περισσότερα. Δες παρακάτω τις τάσεις στα μπουφάν για τον χειμώνα 2023-2024.

Αυτά τα γυναικεία μπουφάν θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα

Ναυτικά τζάκετ και μοντκόμερι

Τα ναυτικά τζάκετ και τα μοντκόμερι, είναι από τις πιο κλασικές επιλογές εδώ και δεκαετίες. Πρόσεξε το μήκος, αλλά και τη σύνθεσή του. Όσο περισσότερο ποσοστό μαλλιού έχει, θα δεις ότι είναι και πιο ζεστό. Μπορείς να το φορέσεις με τζιν, παντελόνια υφασμάτινα, αλλά και φούστες, από το πρωί ως το βράδυ.

Μοντγκόμερι

Καπιτονέ μπουφάν

Τα καπιτονέ μπουφάν, έχουν κερδίσει την πρώτη θέση στις τάσεις των τελευταίων ετών. Τα puffer jackets, θα τα φορέσεις από crop, μεσάτα και μακριά, με όλα σου τα ρούχα. Είτε έχεις αθλητικό στιλ, είτε casual, θα ταιριάξει πραγματικά με όλα. Σε περίπτωση που δεν κρυώνεις πολύ, τα αμάνικα μπουφάν γυναικεία, είναι μια εύκολη επιλογή για πάνω από τα φούτερ ή τα πουλόβερ σου.

καπιτονέ μπουφάν

Τζιν μπουφάν

Τζιν μπουφάν γυναικεία, δεν θα βρεις  μόνο τις ανοιξιάτικες μέρες. Για ένα total denim look, μπορείς να φορέσεις ακόμα και σα μπλούζα ένα τέτοιο jacket και από πάνω να κάνεις layering με άλλο πανωφόρι. Επιπλέον, υπάρχουν πιο χοντρά και ζεστά, που μπορείς να τα φορέσεις και σε συνδυασμό με τις ζακέτες σου.

Τζιν μπουφάν σε φαρδιά γραμμή

Bomber Jacket

Ακόμα μια κατηγορία σε γυναικεία μπουφάν που είναι στην κορυφή τις τελευταίες σεζόν, είναι τα bomber jackets. Μπορεί να έγιναν trend εξαιτίας των πιλότων που προσπαθούσαν να παραμείνουν ζεστοί, αλλά έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η άνεση και το vibe τους, έχουν οδηγήσει σε σταθερά τεράστιες πωλήσεις από την Αμερική ως την Ευρώπη και την Ασία.

Μπουφάν bomber

Δερμάτινο μπουφάν

Δερμάτινα μπουφάν γυναικεία, σημαίνει διαχρονικότητα. Υπάρχουν πολλές ποιότητες συνθετικού δέρματος, από πιο χοντρές μέχρι λεπτότερες υφές. Ανάλογα με το πόσο κρυώνεις, επίλεξε αυτό που θα μπορείς να φορέσεις τους περισσότερους μήνες. Σε περίπτωση που θέλεις να το φοράς πάνω από πουλόβερ και πολλά ρούχα, ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο. Έτσι, θα υπάρχει αυτή η αίσθηση του oversized και δεν θα σε πιέζει στις κινήσεις σου.

Δερμάτινο μπουφάν

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα