Article image

Έπιπλα Κήπου: Ποια είναι τα trends του 2024

writer_name
Ελένη Ισπόγλου
15/04/2024

Πόσο ωραίο είναι να βρίσκεσαι στον κήπο σου, κάτω από τον γαλάζιο ουρανό, περιτριγυρισμένος από πράσινο και λουλούδια! Τι θα έλεγες να τον ανανεώσουμε για να γίνει ακόμα πιο ζωντανός και στιλάτος; Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε ιδέες με τα πιο trendy έπιπλα κήπου του 2024 που θα σε εντυπωσιάσουν. Διάβασε παρακάτω για να τα ανακαλύψεις.

ΣΑΛΟΝΙ ΚΗΠΟΥ: Η Νέα Εποχή της Άνεσης

Ποιος είπε ότι το σαλόνι είναι μόνο για μέσα στο σπίτι; Με την άφιξη των ζεστών ημερών, η έννοια του σαλονιού επεκτείνεται και στον κήπο, δημιουργώντας έναν εξωτερικό χώρο άνεσης, αλλά και πολυτέλειας. Αν ο κήπος είναι ο καρδιακός παλμός του σπιτιού σας, τότε το σαλόνι κήπου είναι σίγουρα η ψυχή του.

Πολυμορφικός καναπές κήπου, Celena

Το 2024 φέρνει μια νέα προσέγγιση στη διακόσμηση για ένα σαλόνι κήπου, με έπιπλα και αξεσουάρ που συνδυάζουν όλα όσα χρειάζεσαι. Σκέψου άνετες γωνιές με μαλακά μαξιλάρια, καρέκλες και πολυθρόνες που σε προσκαλούν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον ήλιο, ενώ τα τραπεζάκια, όπως το τραπεζάκι κήπου από ξύλο ακακίας, Jakta , προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για να απολαύσεις ένα ποτήρι δροσερό κρασί με τους φίλους σου.

Οι χρωματικές παλέτες του 2024 αποπνέουν ένα αίσθημα ευφορίας και αισιοδοξίας. Κάθε επιλογή της συλλογής μας μπορεί να δώσει μια διαφορετική αίσθηση στον χώρο σου. Συνδύασε το σαλόνι κήπου με όμορφες γλάστρες για έναν ακόμα πιο φρέσκο και ζωντανό χαρακτήρα. Μερικά μικρά φυτά πάνω στο τραπεζάκι κήπου ή ακόμα και μια περιοχή με γκαζόν κάνουν τον χώρο σας να αναπνέει με ζωή.

 

ΑΙΩΡΕΣ: Η Χαλάρωση στο Έπακρο

Αν αναζητάς τον απόλυτο τρόπο για να ξεφύγεις από την καθημερινή ρουτίνα και να χαλαρώσεις στον κήπο σου, οι αιώρες είναι η απάντηση, που για το 2024 είναι το must-have στον κόσμο της διακόσμησης κήπου.

Αιώρα με κρόσσια από σύμμικτο ύφασμα, Posy

Οι αιώρες δεν είναι απλά ένα μέσο για να ξαπλώσεις. Είναι ένα σημείο εστίασης που προσθέτει άπειρη άνεση και γοητεία στον κήπο σου. Με διαφορετικά στιλ και χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο, μπορείς να βρεις εύκολα μια που να ταιριάζει απόλυτα με τον χώρο σου.

Από τις κλασσικές αιώρες με υφάσματα έως τις μοντέρνες αιώρες από υψηλής ποιότητας υλικά που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες, στη συλλογή μας θα βρεις πολλές επιλογές που δημιουργούν μια αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς.

 

ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΗΠΟΥ: Οι πρωταγωνιστές των Καλοκαιρινών Συναντήσεων

Το καλοκαίρι πλησιάζει και μην ξεχνάς πως ένα elegant τραπέζι κήπου  έχει την πρωταγωνιστική θέση, προσκαλώντας μας να απολαύσουμε ατελείωτες στιγμές, μέρα και νύχτα. Θα βρεις την ποικιλία που σου προσφέρουμε εντυπωσιακή με πρωτότυπα σχέδια όπως το χαμηλό τραπεζάκι από μωσαϊκό, Madina, που κλέβει τις παραστάσεις σε κάθε κήπο.  

Χαμηλό τραπεζάκι από ίνες σκυροδέματος, Cannelli

Τα τραπέζια κήπου δεν είναι μόνο για φαγητό και ποτό. Είναι και ένας χώρος για να μοιραστείς ατέλειωτες συζητήσεις, να απολαύσεις ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τους φίλους σου, ή ακόμα και να αφεθείς στη σιωπή με ένα αγαπημένο βιβλίο.

 

ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΗΠΟΥ: Η απόλυτη siesta

Όλοι χρειαζόμαστε έναν συνδυασμό siesta και πολυτέλειας, και οι ξαπλώστρες κήπου της συλλογής μας σου προσφέρουν αυτά ακριβώςž τον απόλυτο τρόπο για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας στον κήπο σου.

Ξαπλώστρα από αλουμίνιο, Topaze

Οι επιλογές μας είναι πολλές και ποικίλες. Από τις κλασικές ξαπλώστρες με ξύλινη βάση και ανθεκτικό ύφασμα μέχρι τις μοντέρνες ξαπλώστρες με μεταλλικό σκελετό και αδιάβροχα υλικά, σίγουρα θα βρεις αυτή που ταιριάζει στις προτιμήσεις σου.

Η άνεση είναι το κλειδί της ξαπλώστρας κήπου. Επίλεξε μια με ανακλινόμενη πλάτη και απαλό μαξιλάρι για να μπορείς να προσαρμόζεις τη θέση σου ανάλογα με τις ανάγκες σου. Και μην ξεχάσεις να πάρεις ομπρέλες ή πανιά σκίασης κήπου για προστασία από τον ήλιο.

 

ΧΑΛΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: Το Αναπάντεχο Κομμάτι Διακόσμησης του Κήπου

Μπορεί να μην το σκέφτεσαι συχνά, αλλά τα χαλιά εξωτερικού χώρου μπορούν να κάνει τεράστια διαφορά στην εμφάνιση και την ατμόσφαιρα του κήπου σου. Από την προσθήκη χρώματος και μοτίβων μέχρι τη δημιουργία ξεχωριστής γωνιάς, ένα χαλί εξωτερικού χώρου είναι ένα ξεχωριστό και αναπάντεχο κομμάτι διακόσμησης.

Χαλί εσωτερικού/εξωτερικού χώρου από ανακυκλωμένο πολυέστερ, Linear

Από φωτεινά και ζωηρά γεωμετρικά πρότυπα μέχρι τα απαλά και φυτικά υφάσματα, όπως η γιούτα, στη συλλογή μας θα βρεις ένα που σου ταιριάζει. Όλα είναι κατασκευασμένα με ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και προσφέρουν άνεση και ασφάλεια για να περπατάς με γυμνό πόδι, για να παίξεις με τα παιδιά, ή απλά να καθίσεις κάτω για μια αγαπημένη σου δραστηριότητα.

Και το καλύτερο; Τα καλοκαιρινά χαλιά εξωτερικού χώρου είναι εύκολα στη συντήρηση. Με απλό πλύσιμο με νερό και σαπούνι, μπορείς να διατηρήσεις το χαλί σου καθαρό και φρέσκο για όλη την καλοκαιρινή σεζόν.

 

Our tip:

Για να δώσεις περισσότερη ζωντάνια στον χώρο που θα δημιουργήσεις γύρω από το χαλί, σου προτείνουμε από την μία πλευρά να τοποθετήσεις τον τριθέσιο καναπές κήπου, Jiraya, στην απέναντι την πολυθρόνα κήπου από ξύλο ακακίας, Brut και δίπλα της την ξαπλώστρα από ξύλο ακακίας, Pya. Με ένα τραπεζάκι κήπου στη μέση και λίγα μαξιλάρια, δημιουργείς την απόλυτη ξεχωριστή βραδιά καλοκαιριού με φίλους.

Extra tip:

Επωφελήσου από τα Clearance προϊόντα μας και απόκτησε Έπιπλα Κήπου και Βεράντας με προσφορές έως -50%

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα