Article image

Ιδέες για βρεφικά δώρα που θα λατρέψουν οι νέοι γονείς

writer_name
Ελένη Ισπόγλου
22/04/2024

Σε αυτό το άρθρο είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα κατάλληλα δώρα για τα μικρά αγγελούδια. Θα σου δώσουμε ιδέες για βρεφικά δώρα που είναι τόσο πρακτικά, όσο και ποιοτικά. Επιπλέον, με αυτή την κίνηση θα προσφέρεις και χαρά στους νέους γονείς που μπαίνουν σε μία νέα, μαγική, αλλά και προκλητική περίοδο της ζωής τους. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν μαζί μερικές ιδέες για βρεφικά δώρα.

ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ ΜΩΡΟΥ

Όταν πρόκειται για τον ύπνο των μωρών, η άνεση και η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητες. Ένα από τα πιο πρακτικά και χρήσιμα δώρα που μπορείς να χαρίσεις είναι ένας υπνόσακος μωρού. Ο υπνόσακος προσφέρει έναν ασφαλή ύπνο, και αποτρέπει κίνδυνο πνιγμού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι υπνόσακοι επίσης βοηθούν στη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας του μωρού, προσφέροντας του έναν καλό ύπνο χωρίς να ανησυχούν οι νέοι γονείς. Η επιλογή ενός υπνόσακου με μοτίβα ή σχέδια προσθέτουν μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο βρεφικό δωμάτιο.

 Βαμβακερός υπνόσακος με αφαιρούμενα μανίκια, Junglito

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

Οι βρεφικές κουβέρτες είναι ένα άλλο υπέροχο δώρο που οι νέοι γονείς θα λατρέψουν. Με μια ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων που σου προσφέρουμε, μπορείς εύκολα να βρεις μια κουβέρτα που ταιριάζει τόσο στο στιλ του δωματίου όσο και στις ανάγκες του μωρού. Οι βρεφικές κουβέρτες είναι ιδανικές για να τοποθετούνται πάνω από το καρότσι ή το κάθισμα αυτοκινήτου, για προστασία από το κρύο και τον αέρα κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Δίχρωμη παιδική κουβερτούλα από βαμβακερή γάζα, Kumla

Μπορούν φυσικά να χρησιμοποιηθούν και στο κρεβατάκι του για να το κρατήσουν ζεστό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Επιλέγοντας μια μαλακή και ασφαλή κουβέρτα, μπορείς να δώσεις στο μωρό ένα αίσθημα άνεσης και αγκαλιάς κάθε φορά που τη χρησιμοποιεί. Συνδύασέ τις με τις πανέμορφες βρεφικές μαξιλαροθήκες της συλλογής μας.

 

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΙΤΖΑΜΕΣ

Οι βρεφικές πιτζάμες είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της προετοιμασίας βραδινού ύπνου και ένα υπέροχο δώρο που οι γονείς θα εκτιμήσουν μιας και ένα μωρό λερώνεται εύκολα και χρειάζεται να τις αλλάζει συχνά.

Σετ 3 βαμβακερά πιτζαμάκια, πρόωρο - 2 ετών

Κατασκευασμένες από μαλακά υφάσματα που αγκαλιάζουν το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού, οι βρεφικές πιτζάμες προσφέρουν άνεση και ζεστασιά. Μέσα στη μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων της συλλογής μας, μπορείς να επιλέξεις πιτζάμες που δημιουργούν μια αίσθηση γλυκύτητας και αθωότητας.

Επιπλέον, η επιλογή βρεφικών πιτζαμών με ασφαλή και λειτουργικά κουμπώματα και φερμουάρ καθιστά το ντύσιμο του μωρού πιο εύκολο για τους γονείς, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει την άνεση και την ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ

Οι βρεφικές παπλωματοθήκες είναι η βασική επιλογή για την προσθήκη ζεστασιάς και άνεσης στην κούνια ή στο κρεβατάκι του μωρού για τις πιο κρύες μέρες. Κατασκευασμένες από μαλακά υφάσματα υψηλής ποιότητας, οι παπλωματοθήκες προσφέρουν ασφαλές περιβάλλον για τον ύπνο του μωρού κι έτσι γίνονται ιδανικά δώρα. Με διάφορα σχέδια και χρώματα που ταιριάζουν σε κάθε στιλ, μπορείς να επιλέξεις μια παπλωματοθήκη που να αντικατοπτρίζει τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου.

Εμπριμέ παιδική μαξιλαροθήκη, Amabella

Επιπλέον, η εύκολη συντήρηση και η ανθεκτικότητά τους τις καθιστά μια πρακτική επιλογή για καθημερινή χρήση.

 

ΒΡΕΦΙΚΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙΑ & ΚΑΠΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τα βρεφικά μπουρνούζια ή μία βρεφική κάπα μπάνιου είναι απαραίτητα αξεσουάρ για την καθημερινή φροντίδα του μωρού. Φτιαγμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας γίνονται ένα εξαιρετικό δώρο.

Σύνολο κάπα και γάντι μπάνιου από οργανικό βαμβάκι

Με μαλακά υφάσματα και ευρύχωρο σχεδιασμό, τα μπουρνούζια παρέχουν μια απαλή αγκαλιά για το μωρό, ενώ η κουκούλα το προστατεύει από το κρύο και την υγρασία μετά το μπανάκι του. Επιπλέον, η επιλογή με χαριτωμένα σχέδια και χρώματα μπορεί να προσθέσει μια αίσθηση χαράς και παιχνιδιού στα ματάκια του.

Μπορείς να αντισταθείς σε αυτά τα δώρα;

TIP: Ανακάλυψε στη συλλογή μας βρεφικά ρούχα σε προσφορά  με τιμές -40% και -50% για να πάρεις ακόμη πιο πολλές ιδέες.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα