Article image

Μπλούζες: Τα πιο hot χρώματα για το Καλοκαίρι 2021

writer_name
LaRedoute.gr
01/07/2021
Μάθε τώρα ποια είναι τα χρώματα στις ανδρικές και γυναικείες μπλούζες που υπόσχονται να αναδείξουν το στυλ σου αυτό το καλοκαίρι!

Γυναικείες μπλούζες

Μπορεί η ζέστη να είναι αφόρητη και οι θερμοκρασίες κάθε μέρα να είναι υψηλές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς δεν μπορείς να έχεις άψογο στιλ ακόμη και με αυτό τον καιρό. Οι κορυφαίες τάσεις της μόδας για το Καλοκαίρι 2021 έχουν ήδη ξεχωρίσει και εμείς θα σου δώσουμε έναν στιλιστικό οδηγό για να επενδύσεις στις γυναικείες μπλούζες πού θα αναβαθμίσουν κάθε σου look. Το κομμάτι που κυριαρχεί στην γκαρνταρόμπα σου και στην βαλίτσα των διακοπών σου. Ποια είναι τα χρώματα που παραμένουν στην κορυφή κάθε καλοκαίρι και ποιες είναι οι νέες προσθήκες που θα δώσουν άλλον αέρα στην ντουλάπα σου;. Πλεκτές μπλούζες για κομψά look, κοντές μπλούζες για looks εμπνευσμένα από την δεκαετία των 90s και οι πάντα διαχρονικές κοντομάνικες μπλούζες, είναι κάποιες από τις επιλογές που πρέπει να έχεις. Η μπλούζα είναι ένα staple ιδανικό για το καλοκαίρι αφού μπορεί να είναι ο καμβάς για ένα ολοκληρωμένο και σωστό outfit. Eπένδυσε σε μπλούζες γυναικείες πού θα μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Με την αγαπημένε σου printed φούστα, με ένα cigarette παντελόνι στο γραφείο αλλά και μαζί με ένα μάξι φόρεμα. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα χρώματα που θα δείς παντού αυτό το καλοκαίρι και δεν πρέπει να λείπουν από την συλλογή σου, τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο, γιατί θα σου λύσει όλες τις απορίες.

 

Οι διαχρονικές επιλογές

κοντομάνικες μπλούζες λευκές από Laredoute.gr

Αναμφισβήτητα πρέπει να ποντάρεις στο πάντα διαχρονικό και άκρως καλοκαιρινό λευκό. Ένα χρώμα που είδαμε να δείχνουν και οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως στις συλλογές τους, από τις πιο casual συλλογές μέχρι τις πιο βραδινές. Μπορείς να συνδυάσεις το λευκό χρώμα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Από το πάντα safe total white look μέχρι τον all time classic συνδυασμό blue jeans- λευκό τοπ. Διαχρονική και must επιλογή αποτελεί και το μαύρο που έχει πάντα την τιμητική του, ακόμη και το καλοκαίρι. Πόνταρε σε κοσμήματα και χρωματιστές λεπτομέρειες για να αναβαθμίσεις το σύνολό σου. Μια μπλούζα σε μαύρο χρώμα μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις αν δώσεις έμφαση σε λεπτομέρειες όπως η ιδιαίτερη λαιμόκοψη, τα βολάν, οι διαφάνειες ή τα φουσκωτά μανίκια.

Παλ αποχρώσεις

γυναικείες μπλούζες σε παλ αποχρώσεις από Laredoute.gr

Ένα κοινό στοιχείο που είδαμε στα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως ήταν οι παλ αποχρώσεις. Χρώματα που φέρνουν ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και τις πιο ωραίες γεύσεις παγωτού, έρχονται να ντύσουν τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες. Κίτρινο, ροζ, γαλάζιο, και πορτοκαλί ανήκουν στην κατηγορία “candy colours” και πρέπει να μπουν στην λίστα αγορών σου. Ακόμη και τα πολυφορεμένα τζιν σου θα αναδειχθούν αν τα συνδυάσεις με polo μπλούζες, αποδεικνύοντας πόσο καλά γνωρίζεις τους κανόνες της μόδας.

Έντονα χρώματα

μπλούζες γυναικείες σε έντονα χρώματα από Laredoute.gr

Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη αντιθέσεις και αυτό την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού σου δίνει την επιλογή να πειραματιστείς με τα σύνολά σου. Το έντονο και φωτεινό πορτοκαλί, το royal blue  και το  κίτρινο είναι οι τέλειες επιλογές αν θες να ποντάρεις σε μπλούζες κοντομάνικες. Έντονα χρώματα και δροσερά υφάσματα δίνουν χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό look. Οι παλ αποχρώσεις που έχει κατακλύσει το feed του Instagram σου έρχονται αντιμέτωπες με τα πιο φωτεινά και χαρούμενα χρώματα του καλοκαιριού.

Γήινες αποχρώσεις

μπλούζες γυναικείες σε γήινα χρώματα από Laredoute.gr

Με το βλέμμα στραμμένο σε στοιχεία της φύσης, η μόδα εναρμονίζεται με τη μία παλέτα βασισμένη σε γήινες αποχρώσεις. Το μπεζ σε διαφορετικές εκδοχές του, είναι η πιο κομψή επιλογή αφού μπορείς να την συνδυάσεις με διαφορετικά χρώματα και στοιχεία. Μία πλεκτή μπλούζα σε μπεζ χρώμα είναι ιδανική επιλογή για την απογευματινή βόλτα στο νησί, ενώ το ίδιο χρώμα σε satin εκδοχή θα αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου.

Οι πιο ωραίες ανδρικές μπλούζες

ανδρικές μπλούζες

Η ανδρική μόδα που συνήθως στηρίζεται σε πιο απλά στοιχεία, φέτος κάνει την ανατροπή, παρουσιάζοντας παλ αποχρώσεις και στις ανδρικές μπλούζες. αλλά και στα κλασσικά polo T-shirts. Εκτός από τα πάντα κλασσικά, λευκό, μαύρο και γκρι, το φωτεινό γαλάζιο, το φωτεινό μπλε αλλά και το εναλλακτικό μοβ κλέβουν τις εντυπώσεις. Συχνά αναρωτιόμαστε ποια χρώματα στη μόδα ώστε να επιλέξουμε αυτά που είναι πιο μοντέρνα και που παράλληλα θα αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας. Φέτος όμως το καλοκαίρι σε θέλει τολμηρό, ποντάροντας σε εντελώς διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Μην φοβηθείς να συνδυάζεις έντονα χρώματα μαζί με παλ αποχρώσεις, αφού το color blocking παραμένει ένα από τα πιο hot trends της σεζόν.

Βρες αυτό που ταιριάζει σε σένα και μην φοβηθείς να ποντάρεις σε κομμάτια έξω από το comfort zone σου. Εξάλλου το καλοκαίρι επιβάλλεται για playful διάθεση, ακόμη και στο προσωπικό σου στυλ.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα