Article image

Βρες το κατάλληλο μαγιό για το καλοκαίρι

writer_name
Dea Ibrahimi
20/06/2023

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση της! Το καλοκαίρι είναι ισοδύναμο με στιγμές χαλάρωσης & ξεγνοιασιάς σε παραλίες ερημικές ή κοσμοπολίτικες. Αδιαμφισβήτητα το νούμερο ένα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι το μαγιό. Εμπνεύσου από την καλοκαιρινή μας συλλογή & επίλεξε ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι, μονόχρωμο ή patterned, σε έντονες ή κλασικές αποχρώσεις. Βρες τα κατάλληλα γυναικεία μαγιό σύμφωνα με το σωματύτυπό σου. Ανακάλυψε τα ολόσωμα μαγιό, μπικίνι αλλά και εγκυμοσύνης στο online shop της La Redoute!  

Πως θα επιλέξεις το κατάλληλο μαγιό για το καλοκαίρι

Ολόσωμα μαγιό

Είναι σίγουρα η αγαπημένη κατηγορία μαγιό πολλών γυναικών.

Τα ολόσωμα μαγιό τα αγαπάμε και τα προτιμάμε για πολλούς λόγους. Αρχικά είναι πολύ στιλάτα. Φορώντας απλώς το ολόσωμο μας μαγιό με μια αέρινη φούστα ή ένα jean σορτς μπορούμε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας στην παραλία και με το ίδιο outfit να συνεχίσουμε για φαγητό ή ποτό από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

Παράλληλα λέμε ναι στα ολόσωμα μαγιό διότι μπορούμε να τονίσουμε μέρη του σώματός μας με τα οποία νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όπως είναι το μπούστο ή η πλάτη.

Μέσα από την συλλογή της La Redoute μπορείς να επιλέξεις ολόσωμα μαγιό με ιδιαίτερα κοψίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φέτος το καλοκαίρι στην παραλία και θα αναδείξουν την θηλυκότητά σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις με τα ολόσωμα μαγιό είναι το ανομοιόμορφο μαύρισμα, αυτό που έχεις να κάνεις είναι είτε να ανανεώνεις συχνά το αντιηλιακό σου είτε να τα προτιμήσεις αφού έχεις ήδη πάρει χρώμα.

Μαγιό σύσφιξης

Ένα trend που ήρθε για να μείνει είναι τα μαγιό σύσφιξης.

Τα μαγιό της συγκεκριμένης σειράς έχουν κατασκευαστεί από ειδικά υλικά και διαθέτουν επένδυση από τούλι με σκοπό να σμιλεύουν το σώμα και να αναδεικνύουν τις καμπύλες κάθε γυναίκας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπικίνι σύσφιξης

ή ολόσωμα

 

Μπικίνι

Αποτελεί μια all the time classic επιλογή, που όσες γυναίκες την προτιμούν δύσκολα την αλλάζουν.

Το κατάλληλο μπικίνι μπορεί να αναδείξει τέλεια το σώμα ενώ σίγουρα βοηθάει στο μαύρισμα συγκριτικά με το ολόσωμο. Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να κάνεις mix & match με τα μπικίνι σου, να παίξεις με τα χρώματα και να δημιουργήσεις τους δικούς σου συνδυασμούς.

Αν θέλεις να αναδείξεις περισσότερο τα πόδια σου, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ψηλόμεσο μπικίνι.

 

Μαγιό εγκυμοσύνης

Τα μαγιό εγκυμοσύνης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την συλλογή μας!
Οι μελλοντικές μανούλες μπορούν να απολαύσουν το φετινό καλοκαίρι φορώντας μαγιό σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την όμορφη αυτή περίοδο.

Αφού επιλέξεις το μαγιό σου για φέτος το καλοκαίρι, πάρε την πετσέτα & την τσάντα σου και φύγαμε για παραλία!!

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα