Article image

Εσώρουχα & πιτζάμες: βρες καλοκαιρινές επιλογές

writer_name
04/07/2023

Ανακάλυψε εσώρουχα & πιτζάμες για κάθε φύλο με τη γαλλική φινέτσα της La Redoute. Ανακάλυψε γυναικεία εσώρουχα αλλά και ανδρικά στο online shop! 

Το καλοκαίρι θέλει λεπτά υφάσματα ώστε να μην ζεσταινόμαστε παραπάνω. Μάλιστα, σημασία έχει και η ποιότητά τους, καθώς όταν δεν είναι υψηλή, μπορεί να ιδρώσουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό δεν το θέλουμε ούτε στην καθημερινότητά μας, αλλά κυρίως, ούτε στον ύπνο μας. Τα εσώρουχα και οι πιτζάμες που θα επιλέξουμε, αρχικά θα πρέπει να είναι πρακτικά και να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας. Βεβαίως, το ιδανικό είναι να μας αρέσουν και να μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

σουτιέν χωρίς μπανέλα

Στη La Redoute, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία εσώρουχα, αλλά και ανδρικά και παιδικά. Ακόμη, στα χιλιάδες προϊόντα θα βρεις και τις πιο ωραίες καλοκαιρινές πιτζάμες για όλη την οικογένεια. Πώς θα επιλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και θα σε βολέψουν; Δεν είναι πολύ δύσκολο, ανάμεσα σε τόσα προϊόντα.

σατέν πιτζάμα

Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα καλοκαιρινά εσώρουχα και πιτζάμες:

Γυναίκα

Αν αναζητάς εσώρουχα γυναικεία, υπάρχουν άπειρες επιλογές. Τους καλοκαιρινούς μήνες η ζέστη είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να ξεχνάς. Επομένως, καλό είναι να επενδύσεις σε βαμβακερά εσώρουχα, ώστε να μην σε ζεσταίνουν.

floral εσώρουχα

Επειδή, όμως, τα εσώρουχα ενδέχεται να παίξουν και ρόλο ρούχου το καλοκαίρι, υπάρχουν και επιλογές που θα συνδυαστούν με τα outfits σου. Επίλεξε κάποιο κορμάκι, που μπορείς να το φορέσεις μέσα από το πουκάμισο, ή το φόρεμά σου.

μπεζ κορμάκι

Άλλη μια επιλογή για να φορεθεί κάτω από διαφάνεια, είναι και το bralette

bralette

Στην περίπτωση που θέλεις να μη φαίνεται με τίποτα το εσώρουχό σου κάτω από τα λεπτά υφάσματα, υπάρχουν αυτά που είναι χωρίς ραφές

Όσον αφορά στις γυναικείες πιτζάμες, οι επιλογές είναι σίγουρα αρκετές. Πρέπει να δεις αρχικά τι σε βολεύει. Προτιμάς να πάρεις νυχτικό, ή είσαι του κλασικού σετ τοπ και σορτσάκι;

Πιτζάμα με σορτς

Βρες και το πιο συμφέρον, όπως τα σετ που έχουν για παράδειγμα δύο νυχτικά αντί για ένα. 

σετ με δύο νυχτικά

Οι κλασικές πιτζάμες γυναικείες καλοκαιρινές, είναι το τοπ σε συνδυασμό με το σορτς. Υπάρχουν αρκετά υφάσματα και συνδυασμοί, ανάλογα με το γούστο σου. Θα βρεις από βαμβακερές, μέχρι με λεπτομέρειες από δαντέλα. Δες αν σε βολεύει το τιραντάκι, το κροπ τοπ, ή το κοντομάνικό.

Άνδρας

Οι άνδρες αν και έχουν λιγότερες επιλογές, και πάλι χρειάζεται αναζήτηση. Τα ανδρικά εσώρουχα είναι πολύ πιο εύκολα και γρήγορα στην αναζήτηση. Υπάρχουν μποξεράκια βαμβακεράαλλά και συνθετικά.

σετ με 3 μποξεράκια

Το χρώμα και το μήκος, έχει να κάνει με το πόσο βολικό είναι αλλά και με το γούστο του άνδρα.

Όσον αφορά στις ανδρικές πιτζάμες, τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα.

Ενώ η επιλογή είναι το κλασικό σορτς με το κοντομάνικο, θα βρεις τόσα πολλά σχέδια και χρώματα που θα καλύψουν όλα τα γούστα.

πιτζάμα με σορτς

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα