Article image

Λευκά είδη Floral: επίλεξε τα ιδανικά

writer_name
19/06/2023

Βρες floral λευκά είδη σύμφωνα με το design του σπιτιού σου. Ανακάλυψε σεντόνια, κουρτίνες αλλά και μαξιλαροθήκες στο online shop της La Redoute!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι βόλτες στην εξοχή όλο και αυξάνονται. Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη και θέλουμε όλο και περισσότερο χρώμα στα ρούχα μας. Αυτό το mood, μεταφέρεται και στο σπίτι. Η διακόσμηση, άλλωστε, αλλάζει ανάλογα με τις εποχές. Το καλοκαίρι, τα είδη που προτιμάμε είναι πιο ανοιχτόχρωμα, ή και πιο πολύχρωμα.

Η τάση του floral, παραμένει στην κορυφή για Άνοιξη και Καλοκαίρι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα λουλούδια, έχουν την δυνατότητα να μας φτιάξουν την ημέρα. Για να φέρουμε λίγο τη φύση στο χώρο μας, επιλέγουμε λευκά είδη και διακοσμητικά με λουλούδια. Στη La Redoute, αγαπάμε τις τάσεις και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά, όποιο κι αν είναι το γούστο σου.

Πώς θα υιοθετήσεις το floral trend με τα πιο ωραία λευκά είδη για το σπίτι:

Ένας πανεύκολος τρόπος να βάλεις την τάση του floral στο σπίτι σου, είναι τα λευκά είδη. Πέρα από τα διακοσμητικά και τις ταπετσαρίες (που είναι και πιο μόνιμες), είναι πιο εύκολο να αλλάζεις τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σου ανάλογα με την εποχή.

Σαλόνι - Τραπεζαρία

Το σαλόνι, αποτελεί τον χώρο όπου περνάς πολύ χρόνο, μόνη ή και με τους καλεσμένους σου. Είναι αρκετά εύκολο και πιο οικονομικό, να αλλάζεις τα καλύμματα και τα μαξιλάρια στον καναπέ και τις πολυθρόνες. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ένα floral τραπεζομάντηλο που μπορείς να επιλέξεις στα χρώματα που προτιμάς και ταιριάζουν με το σπίτι σου.

Φλοράλ τραπεζομάντηλο από προπλυμένο βαμβάκι Longina

Ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο για το σαλόνι αλλά και το υπνοδωμάτιο, είναι οι κουρτίνεςΜια floral κουρτίνα, δίνει φως και χρώμα στον χώρο και τον κάνει πιο καλοκαιρινό.

ριντο rosa

Υπνοδωμάτιο

Όσον αφορά στο υπνοδωμάτιο, τα σεντόνια είναι από τα πιο must που μπορείς να επιλέξεις ώστε να αλλάζεις την εικόνα του και δεν απαιτούν και μεγάλο budget. Τα σεντόνια φλοράλ, θα χρωματίσουν το δωμάτιό σου. Επίλεξε μεγάλα λουλούδια, ή και μικρά, που θα εναρμονιστούν με το ύφος του δωματίου.

Σεντόνι από προπλυμένο βαμβάκι Odette

Σεντόνι από προπλυμένο βαμβάκι Beronise

Μια τάση που μας έρχεται από την Ασία, είναι και τα φλοράλ σεντόνια με κινέζικα λουλούδια. Σίγουρα θα αλλάξουν το στυλ του δωματίου σου.

Βαμβακερό σεντόνι Miss China

Ακόμα μια επιλογή αν προτιμάς τα μονόχρωμα σεντόνια, είναι και οι μαξιλαροθήκεςΟι floral μαξιλαροθήκες, μπορούν να συνδυαστούν με όποιο χρώμα σεντονιού κι αν προτιμάς.

Μαξιλαροθήκη από προπλυμένο βαμβάκι Majari

Μαξιλαροθήκη από περκάλι 200 κλωστές Eden Garden

Επιπλέον, οι φλοράλ παπλωματοθήκες, έχουν έρθει ξανά στις κορυφαίες τάσεις. Το καλοκαιρινό σου πάπλωμα, θα στολίσει όπως πρέπει το κρεβάτι σου. H βαμβακερή παπλωματοθήκη, δεν θα σε ζεσταίνει καθόλου.

Παπλωματοθήκη από βαμβακερό περκάλι 200 κλωστές Botanique

Παπλωματοθήκη από βαμβακερό περκάλι 200 κλωστές Feodor

Στην περίπτωση που δεν είσαι του παπλώματος, το κουβερλί μπορεί να διακοσμήσει άνετα το κρεβάτι σου.

Κουβερλί με φλοράλ μοτίβο Goltyan

Κήπος και Βεράντα

Οι εξωτερικοί χώροι του σπιτιού, είναι από μόνοι τους πιο καλοκαιρινοί. Η διακόσμηση του μπαλκονιού, είναι από τα πιο ευχάριστα projects της εποχής. Το floral τραπεζομάντηλο, θα σε κάνει να σκέφτεσαι χαλαρά πικ νικ στην εξοχή ή την θάλασσα.

Εμπριμέ τραπεζομάντηλο από προπλυμένο βαμβάκι Bhojan

Επιπλέον, ένα στρώμα ή μαξιλάρι για τον καναπέ σου, μπορεί να μεταμορφώσει το μπαλκόνι. Έχεις τη δυνατότητα να το βάλεις και κάτω στο γκαζόν αν έχεις κήπο.

Στρώμα δαπέδου εξωτερικού χώρου Cazan

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα