Article image

Έπιπλα Μπαμπού & Ψάθινα Διακοσμητικά

writer_name
Dea Ibrahimi
26/06/2023

Δώσε στιλ στο σπίτι σου με έπιπλα μπαμπού και ψάθινα διακοσμητικά. Ανακάλυψε τη μεγάλη μας ποικιλία σε ψάθινα φωτιστικά αλλά και ψάθινα διακοσμητικά τοίχου και πρόσθεσε μία μοναδική και ιδιαίτερη νότα στο χώρο σου. Επίλεξε αυτά που σου ταιριάζουν και αγόρασε τώρα online στη La Redoute!

Τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει και η διάθεση μας έχει φτιάξει καθώς μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές είναι η κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον χώρο μας. Το σπίτι μας αποτελεί το “safe place” μας, είναι ένα μέρος που περνάμε πολλές ώρες της ημέρες είτε μόνοι μας είτε με τους αγαπημένους μας. Αφιερώνοντας λίγο περισσότερο χρόνο στην διακόσμηση του μπορούμε να αξιοποιήσουμε την δημιουργικότητά μας & να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στον χώρο μας.

Ένα από τα πιο hot trend της φετινής σεζόν είναι το boho & ethnic στιλ.
Είμαστε εδώ για να σε εμπνεύσουμε και να σου παραθέσουμε τις προτάσεις μας για να υιοθετήσεις και εσύ τη νέα τάση προσθέτοντας στον χώρο σου ψάθινα διακοσμητικά αντικείμενα & έπιπλα κατασκευασμένα από μπαμπού
.

Ψάθινα Φωτιστικά

Ψάθινα φωτιστικά

Τα φωτιστικά αποτελούν μια τόσο απλή και εύκολη προσθήκη στην διακόσμηση του σπιτιού μας ενώ παράλληλα προσδίδουν άποψη και στιλ στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό και ίσως είναι ένα από τα αγαπημένα μας διακοσμητικά αντικείμενα. Επίλεξε ανάμεσα σε φωτιστικά οροφής, επιτραπέζια φωτιστικά ή απλίκες κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας ρατάν και μπαμπού και φώτισε κάθε δωμάτιο του χώρου σου!

Ψάθινα Διακοσμητικά Τοίχου

Ψάθινα διακοσμητικά τοίχου

Τα ψάθινα διακοσμητικά τοίχου αποτελούν ίσως τον πρωταγωνιστή του boho- ethnic trend.
Μπορείς με πολύ εύκολο τρόπο να τα τοποθετήσεις σε διάφορες γωνίες του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού σου χώρου. Τα αντικείμενα αυτά μπορεί να είναι καθρέφτες, βεντάλιες, ρολόγια, ράφια από καλάμια ή ρατάν.

Έπιπλα από μπαμπού

Μια must προσθήκη σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις και να αντικαταστήσεις ένα παλιό σου έπιπλο, είναι τα έπιπλα που έχουν κατασκευαστεί από μπαμπού.

Κεφαλάρι κρεβατιού από μπαμπου

Οι επιλογές που έχουμε για εσένα είναι σίγουρα πολλές! Μπορείς να αντικαταστήσεις το κεφαλάρι του κρεβατιού σου με ένα που είναι κατασκευασμένο από ρατάν, να προσθέσεις μια συρταριέρα, ένα τραπεζάκι ή ακόμα και ψάθινες καρέκλες στην τραπεζαρία σου.

Καρέκλες από μαμπού

Σε περίπτωση που δεν θέλεις να επενδύσεις στην αγορά ενός επίπλου, μπορείς να ακολουθήσεις το trend ενώ παράλληλα να οργανώσεις χώρο σου σου προτείνουμε να επιλέξεις έναν από τους best seller κωδικούς μας, τα ψάθινα καλάθια αποθήκευσης.
Τα καλάθια από πλεγμένη ψάθα είναι αρκετά χρηστικά καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από διακοσμητικής άποψης για την αποθήκευση αντικειμένων, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν από το σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο αλλά ακόμα και στο μπάνιο.

Ψάθινα καλάθια

Ψάθινα Χαλιά

Ναι καλά διάβασες, τους καλοκαιρινούς μήνες λέμε ναι στα χαλιά που έχουν κατασκευαστεί από γιούτα και προσδίδουν το χαρακτηριστικό εφέ του ψάθινου.

Ψάθινο Χαλί

Τα χαλιά που έχουν κατασκευαστεί από γιούτα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για την διακόσμηση του εξωτερικού σου χώρου, που σίγουρα τώρα εν όψη καλοκαιριού έχει την τιμητική του.

Ψάθινα Χαλιά

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα