Article image

Σεντόνια: Βρες τα πιο ωραία για το βρεφικό, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο

writer_name
30/07/2023

Βρες τα πιο ωραία σεντόνια για βρεφικό, παιδικό και εφηβικό δωμάτιο στο laredoute.gr. Δες μεγάλη ποικιλία από σεντόνια και επέλεξε αυτά που επιθυμείς εδώ!  

Τα σεντόνια αποτελούν μια πολύ σημαντική αγορά για το σπίτι. Μπορεί να μην τα έχεις ψηλά στη λίστα σου κάποιες φορές, αλλά αποτελούν βασικό κομμάτι, τόσο αισθητικά όσο και πρακτικά. Στην πραγματικότητα, μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα του υπνοδωματίου και να δημιουργήσουν την αισθητική που εσύ θέλεις να έχει. 

βαμβακερό παιδικό σεντόνι

Επιπλέον, τα καλής ποιότητας λευκά είδη, όπως έχουμε ξαναπεί, θα τα κρατήσεις πολύ καιρό. Ακόμη, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να κοιμάσαι καλύτερα, καθώς το καλοκαίρι δεν θα ζεσταίνεσαι, ή τον χειμώνα δεν θα κρυώνεις τόσο. Επειδή τα δωμάτια των παιδιών είναι επίσης πολύ σημαντικά, δώσε βάση και στις αγορές που θα κάνεις γι’ αυτά, όχι μόνο για το δικό σου υπνοδωμάτιο. Στη La Redouteθα βρεις μεγάλη ποικιλία σε λευκά είδη και σεντόνια για τα παιδικά δωμάτια όλων των ηλικιών, από τη γέννησή τους, μέχρι και την ενηλικίωση. 

παιδικά λευκά είδη

Πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα σεντόνια για όλες τις ηλικίες των παιδιών:

Βρεφικό Δωμάτιο

Το πρώτο δωμάτιο και το πρώτο κρεβάτι του μωρού, είναι πάρα πολύ σημαντικά. Πέρα από το καλό στρώμα που θα αγοράσεις, πρέπει να επιλέξεις και τα σωστά βρεφικά λευκά είδη. Επιπροσθέτως, είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο σε μια νέα μαμά, γιατί είναι πραγματικά χρήσιμα.

βρεφικά λευκά είδη

Τα βρεφικά σεντόνια, χρειάζεται να είναι πάνω από ένα στο συρτάρι σου, γιατί λερώνονται και γενικά πρέπει να τα πλένεις και να τα αλλάζεις συχνά. Μέτρησε τις διαστάσεις από το λίκνο και την κούνια του μωρού και διάλεξε αυτά που σου αρέσουν περισσότερο.

Είτε τα προτιμάς με σχέδια, είτε μονόχρωμα, τα σεντόνια κούνιας θα δώσουν την εικόνα που θέλεις στο δωμάτιο. Ταυτόχρονα, θα χαρίσουν καλύτερη ποιότητα ύπνου στο μωρό. Πολύ πρακτική ιδέα είναι να επιλέξεις σεντόνια βρεφικά με λάστιχο, ώστε να μην ξεστρώνονται.

Παιδικό Δωμάτιο

Τα λευκά είδη για το παιδικό υπνοδωμάτιο, διαφέρουν κατά κάποιον τρόπο από τα βρεφικά. 

Τα παιδικά σεντόνια, προορίζονται για ένα πιο μεγάλο παιδί που κοιμάται στο κρεβάτι του, άρα είναι και μεγαλύτερων διαστάσεων. Το δωμάτιο έχει πάρει μια άλλη μορφή και πλέον, το ίδιο το παιδί ενδέχεται να ζητήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο, όπως για παράδειγμα παιδικά σεντόνια Disney, ή κάτι ανάλογο.

παιδικό βαμβακερό σεντόνι

Συνήθως η αναζήτησή σου θα είναι για σεντόνια παιδικά μονά, με χαρούμενα χρώματα και σχέδια. Ανάλογα με την διακόσμηση, επίλεξε αυτά με τα πιο ταιριαστά σχέδια. Και σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να πάρεις παιδικά σεντόνια με λάστιχο, γιατί ενδέχεται να κάνει πιο άστατο ύπνο ένα παιδί και να τα ξεστρώνει συνεχώς. 

Η ποιότητα μετράει, σαφώς, και γι’ αυτό τα σεντόνια με λάστιχο από οργανικό βαμβάκι είναι μια ιδανική επιλογή.

Εφηβικό Δωμάτιο

Όσον αφορά στα λευκά είδη του εφηβικού δωματίου, οι επιλογές είναι ακόμα πιο διαφορετικές. Βλέπουμε συχνά, ότι ένα παιδί στην εφηβεία, μπορεί να μη θέλει τόσο παιδική διακόσμηση στο δωμάτιό του. Επομένως, ίσως ήρθε η στιγμή για σεντόνια που έχουν μεν σχέδια, αλλά δεν είναι τόσο παιδικά. Υπάρχουν αρκετές minimal επιλογές, όπως τα μονόχρωμα σεντόνια, ή patterns όπως ριγέ, πουά και καρό. Σε αυτήν την ηλικία, το παιδί θα θέλει να διαλέξει μόνο του κατά πάσα πιθανότητα.

εφηβικά σεντόνια με λάστιχο

Το σημαντικό είναι κι εδώ η ποιότητα, ώστε να διατηρηθούν με τα πολλά πλυσίματα. Επιπλέον, τα μονά εφηβικά σεντόνια με λάστιχο, θα είναι και πάλι πιο πρακτικά.

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα