Article image

Κουβερλί: Επίλεξε το ιδανικό για το κρεβάτι σου

writer_name
17/07/2023

Ανακάλυψε κουβερλί υπέρδιπλο αλλά και διπλό στο online shop της La Redoute. Επίλεξε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία σε κουβερλί που διαθέτουμε εδώ!

Τα λευκά είδη είναι αναγκαία για την διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και πρακτικά για την καθημερινότητά μας. Είναι ιδανικό να έχεις αρκετά σεντόνια και μαξιλαροθήκες, ώστε να προλαβαίνεις να τα πλένεις και να τα αλλάζεις συχνά. Από την άλλη, σίγουρα χρειάζεσαι και το κατάλληλο σκέπασμα για κάθε εποχή. Το καλοκαίρι, μπορεί να μην χρησιμοποιούμε σκεπάσματα, αλλά το κρεβάτι μας, χρειάζεται κάτι ώστε να στρώνεται καλύτερα, πέρα από τα σεντόνια.

Κουβερλί

Στη Laredoute, υπάρχει τεράστια ποικιλία τόσο σε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, όσο και σε καλύμματα βάσης κρεβατιού και σε θήκες για το κεφαλάρι του κρεβατιού. Επιπλέον, θα βρεις ο,τι ακριβώς αναζητάς σε κουβερλί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις να αγοράσεις για το δωμάτιό σου.

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να επιλέξεις κουβερλί για το κρεβάτι σου

Είναι χρήσιμο και πρακτικό

Το κουβερλί είναι πολύ πιο χρήσιμο απ’ όσο νομίζεις. Ειδικά όσο ζεσταίνει ο καιρός, δε μπορείς να στρώσεις ούτε κουβέρτα, ούτε πάπλωμα. Από την άλλη, τα σεντόνια σκέτα, λερώνονται αν δεν βάλεις κάτι από πάνω.

ριχτάρι κρεβατιού

Ένα ωραίο κουβερλί διπλό, θα στρωθεί πανεύκολα πάνω από τα σεντόνια σου και σε περίπτωση που κρυώνεις λίγο, είναι όσο ελαφρύ χρειάζεται. Επιπλέον, πλένεται και στεγνώνει πολύ εύκολα.

Σε βοηθά να έχεις τακτοποιημένο χώρο

Ακόμα ένας πολύ σημαντικός λόγος για να αγοράσεις κουβερλί, είναι ότι θα σε βοηθήσει πραγματικά με την τακτοποίηση. Το υπνοδωμάτιο, αλλάζει πολύ όταν είναι στρωμένο το κρεβάτι. Σκέψου πόση διαφορά έχουν τα ανακατεμένα σεντόνια. Όταν το στρώσεις, θα δείξει αμέσως ο χώρος πιο «ξεκούραστος» στο μάτι.

κάλυμμα κρεβατιού

Ειδικότερα, αν μιλάμε για παιδικό δωμάτιο, το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι πολύ πιο δύσκολο να βάλεις σε τάξη αυτό το δωμάτιο του σπιτιού. Επομένως, αν επιλέξεις κουβερλί παιδικά, θα δημιουργήσεις μια άλλη αίσθηση στο υπνοδωμάτιο.

Σε βοηθά να διακοσμήσεις το δωμάτιο

Όπως όλα τα υφάσματα, από τις κουρτίνες μέχρι και τις μαξιλαροθήκες, έτσι κι αυτά, δίνουν χαρακτήρα στον χώρο. Σκέψου, για παράδειγμα πόσο διαφορετικό είναι ένα κάλυμμα κρεβατιού μονόχρωμο, από ένα με σχέδια.

Το κρεβάτι, πρωταγωνιστεί στο υπνοδωμάτιο. Ειδικά όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο περισσότερο μας κεντρίζει το βλέμμα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι έμπνευση, ώστε να συνδυάσεις τα υφάσματα. Αρχικά, επίλεξε το χρώμα και τα σχέδια που δένουν με αρμονία με το υπόλοιπο δωμάτιο. Ένα εμπριμέ κουβερλί υπέρδιπλο, θα ταιριάξει περισσότερο με μια πιο απλή κουρτίνα.

εμπριμέ κουβερλί

Από την άλλη ένα φλοράλ κουβερλί king size, θα φέρει την εξοχή στο δωμάτιό σου.

Σε περίπτωση που προτιμάς τα boho σχέδια και έχεις πολλά τέτοια στοιχεία στον χώρο, όπως έπιπλα ρατάν, ή ψάθινα διακοσμητικά, επίλεξε και ένα αντίστοιχο κουβερλί.

boho κουβερλί

Ακόμη, όσον αφορά στο παιδικό δωμάτιο, υπάρχουν κουβερλί μονά, που μπορούν να συνδυαστούν και με το ίδιο, αλλά και άλλο χρώμα για πιο παιχνιδιάρικη διακόσμηση.

παιδικό κουβερλί

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα