Article image

Μαγιό 2021: Όλες οι Hot Τάσεις

writer_name
LaRedoute
05/07/2021

Ανακάλυψε όλες τις νέες hot τάσεις στα μαγιό του 2021 από το blog της La Redoute. Μαγιό γυναικεία, ολόσωμα & bikini, καθώς και ανδρικά για να ξεχωρίσεις!

Μαγιό 2021: Όλες οι Hot Τάσεις 

Το καλοκαίρι έχει καταφτάσει επισήμως και ήδη οργανώνουμε τα καλοκαιρινά outfits για τη βαλίτσα των διακοπών μας. Επειδή, όμως, καλοκαίρι και μαγιό πάνε μαζί, δε θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε την προσοχή μας στο να βρούμε την πιο κατάλληλη επιλογή για τις φετινές μας βουτιές. Οι τάσεις για το καλοκαίρι του 2021 θέλουν τα γυναικεία μαγιό να αποτελούν κάτι παραπάνω από ένα απλό κομμάτι παραλίας, αφού εκτός από την προφανή χρήση τους, μπορούν να αποτελέσουν passe-partout κομμάτια για ιδιαίτερα καλοκαιρινά σύνολα, συνδυασμένα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Ποια είναι, όμως, τα hot μαγιό, που θα φορεθούν αυτό το καλοκαίρι;

Το ολόσωμο μαγιό κάνει το πιο δυναμικό come back! Κάποτε θεωρούσαμε ότι τα ολόσωμα μαγιό απευθύνονταν σε συγκεκριμένο σωματότυπο ακόμα και ηλικία. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, επέστρεψαν δυναμικά, σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, καλύπτοντας κάθε στυλ αλλά και σιλουέτα.

 

Τα δικά μας αγαπημένα: Tα ολόσωμα μαγιό με έναν ώμο είναι ό,τι πιο θηλυκό και stylish, χωρίς υπερβολές. Συνδύασέ το με bold αξεσουάρ και κέρδισε τις εντυπώσεις!

 Το στράπλες ολόσωμο μαγιό  ήταν και είναι κλασική επιλογή για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία, ειδικά όταν διαθέτει αφαιρούμενες τιράντες και, άρα, σου δίνει τη δυνατότητα για δυο διαφορετικά looks.

Tα ολόσωμα μαγιό με φλοράλ , καρό και πουά μοτίβα δίνουν μεμιάς retro χαρακτήρα και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα. Συνδυάσέ τα με μια μονόχρωμη παντελόνα  ή ακόμα και με μια αέρινη φούστα, δημιουργώντας το τέλειο απογευματινό outfit για το νησί.

Τα βολάν αποτελούν μία girlie και άκρως παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια σε ένα ολόσωμο μαγιό, είτε βρίσκονται στην πλάτη είτε στο μπροστινό τμήμα του. Και κάπως έτσι, ένα μονόχρωμο μαγιό αποκτά ενδιαφέρον!

Λατρεύουμε τις θηλυκές καμπύλες και μας αρέσει να τις αναδεικνύουμε, τονίζοντας πάντα τα πιο θελκτικά στοιχεία του σώματός μας. Ένα ολόσωμο μαγιό σύσφιξης, μπορεί να αναδείξει ακριβώς αυτά τα στοιχεία, κολακεύοντάς τα στο μέγιστο.

 Για εσένα που αγαπάς το pin-up στυλ, τα ολόσωμα μαγιό με ενσωματωμένη μίνι φούστα είναι ό,τι πιο ταιριαστό για σένα. Στα plus; Έχεις το τέλειο outfit για βόλτες αλλά και δραστηριότητες στην παραλία, χωρίς να ψάχνεις εναγωνίως για παρεό.

 Τα ολόσωμα μαγιό με τρίγωνες θήκες είναι ιδανικά για εσάς που έχετε μεγάλο στήθος. Κολακεύουν και αναδεικνύουν το σώμα, προσδίδοντας αέρα ανεπιτήδευτου sexiness σε κάθε σας… βουτιά!

Στην πισίνα ολοταχώς!

Για εσένα, βέβαια, που προτιμάς τις βουτιές στην πισίνα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου ή ακόμα και σε εκείνη ενός κολυμβητηρίου, τα ολόσωμα μαγιό κολύμβησης θα γίνουν ο σύμμαχός σου, καθώς έχουν εξαιρετική αντοχή στο χλώριο και στις ακτίνες του ήλιου. Last but not least, σμιλεύουν το σώμα χάρη στο υλικό και την εφαρμογή τους.

Chlore x La Redoute, μια κολεξιόν αφιερωμένη στους λάτρεις της πισίνας!

Πάντα σε αναζήτηση των ταλέντων του μέλλοντος, η La Redoute συνάντησε τυχαία την Chlore, μια εταιρεία με swimwear υψηλής ποιότητας, και από αυτή τη συνάντηση δημιουργήθηκε μια αποκλειστική κολεξιόν, κομψή και σπορ, από ανακυκλωμένα τεχνολογικά υλικά. Πίσω από αυτήν την εταιρεία, την οποία στηρίζει η οργάνωση μόδας Maisons de Mode του Roubaix, βρίσκονται δύο γεννημένοι κολυμβητές που αντλούν έμπνευση από τις πιο όμορφες πισίνες της Γαλλίας.

Αυτή τη σεζόν, πιστοί στις στιλιστικές γραμμές τους, υπογράφουν για την La Redoute μια κολεξιόν που συνδυάζει τις αθλητικές επιδόσεις με ένα ιδιαίτερο, minimal design.

Το bikini παραμένει στη λίστα με τα αγαπημένα!

 Κλασικό και πάντα αγαπημένο, το bikini αποτελεί μία από τις επιλογές, που δε θα λείπει ούτε φέτος από την καλοκαιρινή βαλίτσα σου. Οι διαφορετικές γραμμές του σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατάλληλο, από εκείνο με το κλασικό τρίγωνο σουτιέν, μέχρι το αθλητικό μπουστάκι αλλά και αυτό με το στράπλες σουτιέν.

 Ό,τι κι αν επιλέξετε για το πάνω μέρος του μαγιό, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ψηλόμεσο σλιπ, που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες φετινές τάσεις. Είτε διαθέτετε έντονες καμπύλες είτε έναν πιο αδύνατο σωματότυπο, το συγκεκριμένο μαγιό θα σας ταιριάξει «γάντι». Τα ψηλόμεσα bikinis παραπέμπουν και αυτά με τη σειρά τους σε περασμένες δεκαετίες και είναι ο ορισμός του retro-chic στυλ.

Για εσάς που θεωρείτε ότι η κοιλίτσα δεν είναι το δυνατό σας σημείο, η επιλογή ενός τοπ  τανκίνι είναι ιδανική. Μπορείτε άνετα να το φορέσετε ακόμα και με ένα τζιν σορτς, για όμορφες βόλτες πλάι στο κύμα. Φυσικά, τα διάσημα brazilian κάνουν για μία ακόμη χρονιά αισθητή την παρουσία τους στις παραλίες, για γυναίκες με πηγαία αυτοπεποίθηση.

 Εστιάστε όχι μόνο στη γραμμή αλλά και την ποιότητα του μαγιό!

Σίγουρα όλες ζητάμε ένα γυναικείο μαγιό που το στυλ και η γραμμή του θα μας χαρίσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όμως, το στοιχείο της ποιότητας και των υλικών κατασκευής είναι εξίσου σημαντικό. Ας μην ξεχνάμε ότι το μαγιό μένει πάνω στο σώμα μας αρκετές ώρες, και σε συνδυασμό με το θαλασσινό νερό και την άμμο, μπορεί να οδηγήσει σε τυχόν ερεθισμούς και μολύνσεις.

 

Επιλέγοντας ένα προϊόν με την ετικέτα “STANDARD 100 by OEKO-TEX® n° CQ1102/4 IFTH regroupant CQ1102/5 IFTH et n° CQ1102/6 IFTH” σημαίνει ότι μιλάμε για ένα ύφασμα αβλαβές, που δεν ερεθίζει το δέρμα. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη και διεθνή πιστοποίηση αναφοράς, που προστατεύει την υγεία των καταναλωτών και παράλληλα φροντίζει για την προστασία του περιβάλλοντος!

 Stylish επιλογές για αντρικά μαγιό: Φυσικά, και οι άντρες μπορούν και πρέπει να είναι στυλάτοι στην παραλία. Ανδρικά μαγιό βερμούδες με υπέροχα και πρωτότυπα μοτίβα ανεβάζουν τη διάθεση και οδηγούν σε fun εμφανίσεις! Για τους πιο αθλητικούς τύπους, τα μαγιό-μπόξερ είναι η κατάλληλη επιλογή, και για ατέλειωτες βουτιές στην πισίνα.



Stay tuned για περισσότερες καλοκαιρινές προτάσεις, που θα αναβαθμίσουν την ντουλάπα σας και θα σας χαρίσουν ένα καλοκαίρι γεμάτο μόδα και ξεχωριστό στυλ!

 

 

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα