Article image

Tα πιο trendy γυναικεία παντελόνια και πώς να τα συνδυάσεις

writer_name
30/06/2021
Μάθε τι λέει η μόδα για τα γυναικεία παντελόνια, ποια χρειάζεσαι για να έχεις μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, και πώς να τα συνδυάσεις, από τη Laredoute

To αγαπημένο staple κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, το κομμάτι κλειδί που είναι βασικό στις περισσότερες εμφανίσεις μας, και αυτό που όλες έχουμε αδυναμία, είναι το παντελόνι. Μια ολοκληρωμένη συλλογή παντελονιών συμπεριλαμβάνει όλα τα είδη που μπορείς να φορέσεις. Πολλά διαφορετικά στιλ και σχέδια, προσαρμοσμένα σε κάθε σωματότυπο έρχονται να ντύσουν όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς σου. Eαν αγαπάς τη γυναικεία μόδα θα ξέρεις πώς τάσεις φεύγουν και ξαναέρχονται, κάποιες παραμένουν και εσύ μπορείς να ενημερώνεσαι και να ανανεώνεις την ντουλάπα σου. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, από τις πιο αθλητικές εμφανίσεις μέχρι τις πιο βραδινές. Ποιές είναι οι πιο hot τάσεις για τη φετινή σεζόν; Ποιές γραμμές πρέπει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου, Ποια χρώματα θα φορεθούν πιο πολύ;  H απάντηση είναι μία, στο Laredoute.gr θα βρεις παντελόνια γυναικεία για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Εμείς θα μοιραστούμε μαζί σου τις τάσεις που πρέπει να γνωρίζεις. 

Wide leg τζιν παντελόνια γυναικεία

wide leg τζιν παντελόνι

Τα wide leg jeans είναι από τις πιο αγαπημένες τάσεις της σεζόν από το περασμένο φθινόπωρο και ο λόγος είναι πολύ απλός. Μετά την πανδημία, που μάθαμε όλες να φοράμε ένα παντελόνι φόρμας γυναικείο, το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίσουμε να θέλουμε να φοράμε συνεχώς άνετα ρούχα. Ακόμη και όσον αφορά το κλασικό και αγαπημένο τζιν που όλες έχουμε αδυναμία, όλα δείχνουν πώς οι loose γραμμές έχουν έρθει για να μείνουν. Πόνταρε σε παντελόνια τζιν γυναικεία σε φαρδιές γραμμές, τόνισε την μέση σου σωστά με ψηλόμεσα παντελόνια, και κλέψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα relaxed και cool σύνολο. Τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια κολακεύουν τον σωματότυπο και μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και με το μαγιό σου για μια απογευματινή εμφάνιση. Συνδύασέ το με αθλητικά ή σανδάλια για πρωινές εμφανίσεις και απογείωσε το με πέδιλα ή mules για τις βραδινές σου εμφανίσεις. 

Relaxed tailoring

Λινό παντελόνι γυναικείο

Το νέο κλασσικό tailored παντελόνι θα αντικαταστήσει το κλασικό μαύρο cigarette παντελόνι και θα δώσει άλλο αέρα στις feminine εμφανίσεις σου. Λίγο πιο επίσημα υφάσματα και αποχρώσεις που καλύπτουν τις στιλιστικές σου ανάγκης είναι τα στοιχεία που πρέπει να δώσεις έμφαση. Δημιούργησε ένα σοφιστικέ σύνολο για όλες τις ώρες. Tα υφασμάτινα γυναικεία παντελόνια αποτελούν ακόμη μια επιλογή για θηλυκές εμφανίσεις και office looks, και καλό είναι να ποντάρεις σε δροσερά υφάσματα, όπως είναι το λινό. 

Γυναικείες Βερμούδες

γυναικεία βερμούδα

Οι βερμούδες τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια του καλοκαιριού και δεν λείπουν από τις συλλογές των μεγαλύτερων brands παγκοσμίως. Ιδανική επιλογή για την βαλίτσα των διακοπών και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα σου προτείναμε να τα συνδυάσεις με ένα oversized πουκάμισο και τα αγαπημένα σου πέδιλα ή εσπαντρίγιες, τελειοποιώντας το look με αξεσουάρ. Δεν έχεις κάνει ήδη εικόνα στο μυαλό σου να περπατάς στο νησί φορώντας την άνετη και πρακτική βερμούδα σου;

Ροζ χρώμα

ροζ γυναικείο παντελόνι

Ένα από τα χρώματα που κυριαρχεί το Καλοκαίρι 2021 και οι περισσότερες γυναίκες του έχουν αδυναμία, είναι το ροζ. Ένα χρώμα που σου φτιάχνει την διάθεση, είναι φωτεινό και χαρούμενο και μπορείς να το φορέσεις δημιουργώντας ευφάνταστα σύνολα. Αν θες να κάνεις μια τολμηρή εμφάνιση δημιούργησε color blocking look, συνδυάζοντάς το ροζ παντελόνι σου, με έντονα χρώματα όπως το λιλά, το κόκκινο και το πορτοκαλί. 

Prints

βερμούδα με prints

Βαριέσαι τις μονοχρωμίες και ψάχνεις κομμάτια που θα δώσουν άλλον αέρα στα σύνολά σου; Tότε τα prints είναι η ιδανική επιλογή και παραμένουν μεγάλη τάση και φέτος. Φλοράλ και tropical prints είναι αυτά που θα δείς παντού και μπορείς πολύ απλά να τα συνδυάσεις με το all time classic λευκό T-shirt.

Γήινες αποχρώσεις

υφασμάτινα παντελόνια

Μπορεί να μην ακούγεται η πιο ενδιαφέρουσα στιλιστική πρόταση, είναι όμως must-have. Οι γήινες αποχρώσεις είναι από τις πιο ισχυρές τάσεις του καλοκαιριού στα παντελόνια, αφού η ευελιξία τους τα καθιστά απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως ένα λευκός καμβά για να χτίσεις το σύνολό σου. Δημιούργησε ένα μονοχρωματικό look ή πόνταρε ακόμη και σε neon αποχρωσεις αν θες να έχεις ένα statement σύνολο. 

Αγαπάς τα androgynous looks και τα υφασμάτινα παντελόνια ή να θες να δημιουργήσεις ένα feminine σύνολο με wide leg jeans; Βασικό στοιχείο κάθε look είναι το παντελόνι για αυτό και πρέπει να βρεις αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπό σου, στις ανάγκες και την καθημερινότητά σου. Να μπορείς να το συνδυάζεις εύκολα με τα υπόλοιπα κομμάτια σου και να νιώθεις άνετα φορώντας το. Στο Laredoute.gr θα βρείς σίγουρα αυτό που ψάχνεις, από cargo παντελόνια γυναικεία μέχρι αθλητικά κολάν.Θα ξεχωρίσεις επίσης τα παντελόνια γυναικεία σε μεγάλα μεγέθη που θα καλύψουν τις στιλιστικές σου ανάγκες.

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα