Article image

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό παιδικό πανωφόρι

writer_name
LaRedoute
27/02/2023

Βρες τα παιδικά πανωφόρια που ψάχνεις, μέσα στη μεγάλη ποικιλία της La Redoute.

Η αναζήτηση των παιδικών ρούχων μπορεί να είναι καμμιά φορά δύσκολη. Αν δεν έχεις σαφή εικόνα για το τι ψάχνεις, μπορεί να μπερδευτείς εύκολα. Είτε πρόκειται για το παιδί σου, το ανήψι, ή το βαφτιστήρι, θέλεις να αγοράσεις κάτι που θα σου αρέσει, αλλά και θα του αρέσει. Επιπλέον, τα παιδικά ρούχα, πρέπει να είναι ποιοτικά και ανθεκτικά. Οι λόγοι είναι προφανείς: τα παιδιά παίζουν και όπως είναι φυσικό, χαλάνε πολύ πιο γρήγορα.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία για να αγοράσεις κάτι ποιοτικό. Στη La Redoute, θα βρεις ο,τι θέλεις σε παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διαλέξεις ρούχα για το παιδί; Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να έχεις κατά νου. Είτε πρόκειται για αγόρι, είτε για κοιρίτσι, υπάρχουν αρκετά κομμάτια που άνετα τα φοράνε και τα δύο. Τα παιδικά πανωφόρια, είναι πάντα ευκαιρία για να επενδύσεις λίγο περισσότερο σε ένα κομμάτι.

Πώς να επιλέξεις το ιδανικό παιδικό πανωφόρι:

Ηλικία

Αρχικά, μπορείς να ξεκινήσεις με την ηλικία του παιδιού. Τα βρεφικά ρούχα, έχουν σαφώς διαφορές από τα παιδικά. Ανάλογα με την ηλικία και το φύλο του παιδιού, είναι διαφορετικά και τα μεγέθη. Τα ρούχα για κορίτσια, έχουν διαφορές και στο πατρόν από αυτά των αγοριών, ανάλογα και με την ηλικία τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σε περιορίζει το φύλο για να επιλέξεις κάτι. Οι παιδικές ζακέτες με κουκούλα, για παράδειγμα, μπορούν να φορεθούν άνετα και από τα δύο φύλα.

Ζακέτα με φερμουάρ 3-12 ετών

Τα περισσότερα ρούχα βγαίνουν σε αρκετά νούμερα, από δημοτικό μέχρι γυμνάσιο, για παράδειγμα. Καλό είναι να επιλέγεις και ένα νούμερο μεγαλύτερο, ώστε να μην είναι ακριβώς το νούμερο. Εννοείται, ότι αυτό που έχει να κάνει και με το ύψος του παιδιού.

Ζακέτα με φερμουάρ και κουκούλα από συνθετική γούνα

Εποχή

Όπως ισχύει για όλα τα ρούχα, ετσί κι αν ψάχνεις πανωφόρια παιδικά, η εποχή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν θέλεις κάτι για το κρύο και τις χειμερινές εξορμήσεις, τότε ένα μπουφάν puffer ή ένα παρκά με γούνα στην κουκούλα, σίγουρα θα είναι πολύ ζεστό.

Καπιτονέ μπουφάν με μπορντούρα από συνθετική γούνα στην κουκούλα

Ένα ιδανικό μπουφάν για αγόρι, είναι τo παρκά, καθώς είναι πολύ ζεστό και μακρύ και ταιριάζει με πολλά ρούχα.

Ζεστό παρκά με κουκούλα 3-12 ετών

Ακόμα μια πολύ καλή και διαχρονική επιλογή, είναι το μοντγκόμερι.

Ζεστό μοντγκόμερι με κουκούλα 3 - 14 ετών

Μια επιπλέον καλή επιλογή σε παιδικά πανωφόρια τα κορίτσια, είναι το κλασικό παλτό, ή αυτό με τη συνθετική γούνα.

Παλτό από συνθετική γούνα, 3-12 ετών

Το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια, καθώς ένα τσόχινο παλτό μπορούν να το φορέσουν όλες τις ώρες.

Τζάκετ από μάλλινη τσόχα 3-12 ετών

Στις πιο ανοιξιάτικες επιλογές, θα βρεις τα αντιανεμικά, τα bomber jackets, τις παιδικές ζακέτες πλεκτές για αγόρια και κορίτσια και τα τζιν μπουφάν.

Αντιανεμικό μπουφάν με κουκούλα και μοτίβο λουλούδια

Δίχρωμο μπουφάν bomber

Τζιν μπουφάν με κουμπιά και βολάν

Ζακέτα με φερμουάρ από συνθετική γούνα με κουκούλα

Χρήση

Η χρήση που θα κάνει το κάθε παιδί παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιλογή που θα κάνεις. Όταν πρόκειται για ρούχα που θα χρειαστεί ένα παιδί στο σχολείο, ή για να παίξει, για παράδειγμα, τα πιο αθλητικά ρούχα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Αν ψάχνεις ζακέτες παιδικές για κορίτσια, μπορείς να βρεις είτε κάτι αθλητικό, ή και πλεκτή ζακέτα που ταιριάζει με τζιν και φορέματα.

Ζακέτα με λεπτή πλέξη και ρίγες

Τα αγόρια, φοράνε περισσότερο φούτερ και αθλητικές ζακέτες και τα ταιριάζουν με τις φόρμες τους.

Ζακέτα με φερμουάρ και κουκούλα από φανέλα

Από την άλλη, για πιο καλές περιστάσεις, μπορείς να προτιμήσεις και τα παιδικά σακάκια από συνθετικό δέρμα.

Σακάκι από συνθετικό δέρμα

 

 

Article Share

Inspiration

Εμπνεύσου από τα τελευταία μας posts

Δες τα όλα